Heeft uw paard of huisdier last van huid of luchtwegproblemen? En wilt u hier een veilige en natuurlijke oplossing voor vinden zodat het dier weer kan genieten van een gezond leven? Of bent u zelf op zoek naar verlichting van uw gezondheidsklachten? Halotherapie is de oplossing!

De zoutnevel die gebruikt wordt bij halotherapie heeft vele voordelen en verlicht de klachten van veel aandoeningen. De mineralenoplossing helpt onder andere tegen:

  • Luchtwegaandoeningen
  • Verkoudheid / vastzittend slijm en acute infecties
  • Dampigheid
  • Hoesten 
  • Hooikoorts en/of allergieklachten
  • Bronchiaal astma
  • Huidirritaties en ontstekingen

Daarnaast zorgen sessies met halotherapie voor een betere conditie en een verhoging van de weerstand. Omdat het een natuurlijke oplossing is is het veilig om te gebruiken in combinatie met medicijnen.

Halotherapie voor PAARD

De halogenerator die ik gebruik maakt van elke box, stal of trailer een efficiënte zoutkamer, zonder ingrijpende aanpassingen aan de ruimte te hoeven doen.

Na een kennismakingsgesprek en een indicatie van de klachten wordt de behandeling bepaald. Naar gelang de klachten kan bijvoorbeeld worden volstaan met een dagelijkse behandeling die, afhankelijk van het doel, slechts 15 tot 30 minuten duurt. Indien nodig kom ik met de trailer.

Halotherapie voor PET

Ook honden, katten en andere gezelschapsdieren met huid of luchtwegklachten kunnen zichtbaar opknappen met een Halotherapie kuur. Bij deze groep worden verbluffende resultaten geboekt met deze therapie.  

Ik adviseer om uw gezelschapsdier te behandelen in de badkamer of in een andere ruimte waar de nevel geen probleem vormt. Afhankelijk van de klachten van uw dier, maximaal 5 tot 15 minuten per keer. 

Halotherapie voor MENS

Mensen kunnen ook veel baat hebben bij een aantal sessies zouttherapie. In Nederland alleen al bestaan verschillende klinieken die zouttherapie aanbieden ter verlichting van verschillende huid en luchtwegproblemen. Omdat aanbieders van halotherapie niet altijd in de buurt zijn, en er vaak meerdere sessies nodig zijn, is de mobiele WHR-generator de uitkomst.

Het gebruik van de halogenerator kan in uw eigen badkamer of sauna plaatsvinden en neemt slechts 3 tot 5 minuten in beslag.

Behandeling:

Hoeveel sessies er nodig zijn wordt per aanvraag apart bekeken. De aantal behandelsessies zijn namelijk afhankelijk van de gezondheidsklachten. Indien gewenst kan de behandeling vaker herhaald worden. De halogenerator is inclusief vloeistof te huur voor de gewenste kuur. Kijk voor de tarieven op de tarievenpagina van deze website.

Nieuwsgierig geworden naar halotherapie van halotherapiemary? Neem gerust contact met mij op! Ik kom graag naar u toe.

Voor algemene informatie en tarieven: + 31 (0) 646386024 of mail naar halotherapiemary@gmail.com.

Ik hoop u en uw dier snel te ontmoeten!

 

Met vriendelijke groet,

Mary Tilleman